fredag 12 december 2014

Outfilt

                                                    
Sommaroutfilt
Huvudbonad: fort pinta t-T-shirt: vinnar tröja fort pinta jeans: silvergladebyn skor: discoskor fort pinta
Sadel: jarlaheim schabrak: vingården? Blomdekorationer: fort pinta träns: vingården benlindor: silvergladebyn, passar bättre om det skulle varit vita benlindor!

Moonsong

                                                    
                                                                MOONSONG
Måns är ett snällt hingst som ÄLSKAR snö! Han har tjock Päls och om jag skulle gå omkring med den pälsen skulle jag svättats ihjäl! Han är 3 år och jag fick rida in honom själv, väldigt spännande för det är den fösta hästen jag har ridit in själv, min kusin avlade fram honom med ett fint avelshingst med sin eget sto, hon är 12 år gammal och min kusin är väldigt duktig inom inridning och avel, hon äger arabstutteriet jag köpte lova, jag behövde en kraftig och stabil häst som kunde arbeta lite mer under vintern än vad de andra kan, så hon erbjöd mig honom, jag tackade ja och blev väldigt nöjd med köpet, jag fick många tips om inridning av min kusin och det funkar parfekt! Det ända problemet med henne är nog att hon har så tjock man att trassla ut och att hon är väääldigt pigg att rida:) fast jag gillar väldigt mycket pigga hästar:D

Fina bilder


  
Tycker bara detta är en väldigt härlig bild, väldigt somrig som kanske inte skulle passa att lägga upp nu, men är så glömsk så lägger upp den nu ändå!!


Jag ska snart lägga upp juloutfilten!❤️


Här kommer mer bilder!

Juloutfilten!!;)


Mitt utseende!


Älskar denna bild! Väldigt härlig!